NOVA SETMANA, NOVES OPORTUNITATS, NOVES SORPRESES. 30.03.2020

Bon dia famílies!

Com esteu? Espero que hagueu passat un bon cap de setmana de confinament. Ja he vist que molts heu aprofitat per donar resposta als reptes que us vaig proposar, i la veritat és que us estan quedant unes cabanes i uns vídeos de percussió excel·lents. Us felicito! Recordeu que AVUI, dilluns 30.03.2020 és L'ÚLTIM DIA per enviar les propostes de PERCUSSIÓ CORPORAL al meu correu. Teniu TOT el dia. Demà al matí em posaré a fer el muntatge. 

Comença una nova setmana en aquest nou capítol del nostre curs. Ja portem uns dies d'experiència a la motxilla i aquest bagatge segur que ens fa emprendre aquests propers dies amb més optimisme i entusiasme. Aquesta setmana anireu rebent algunes propostes més per anar treballant a casa i repassant aprenentatges, però avui us recordo que és important que seguiu ESCRIVINT (el diari, contes inventats, receptes...); LLEGINT MOLT; REFORÇANT EL CÀLCUL DE SUMES I RESTES (amb nombres que ja poden passar de la centena); i PRACTICANT EL TEATRE

Us deixo un nou missatge que espero que us agradi!


Abans d'acomiadar-me, us diré que espero de tot cor que comenceu aquesta setmana ben emocionats i amb ganes d'explicar moltes coses perquè hi haurà una SORPRESA MOLT ESPECIAL que espero que us animi molt! 

Rebreu una trucada a casa perquè ens puguem saludar!!

Aneu pensant cosetes per explicar-me! Quina emoció, oi?

Ara sí, Ponent, ens retrobem dimecres amb noves propostes, però no deixeu de passar per aquí demà perquè tindreu un missatge del George, que també us troba molt a faltar!

UNA ABRAÇADA GEGANT I MOOOOOOOLT LLARGA PER TOTHOM!