REPTE A LA VISTA! 25.03.2020

Bon dia de nou, estimats lectors!

Espero que us hagi agradat veure'm i que estigueu esperant amb emoció les properes sorpreses que vindran. Com us comento al vídeo, tots els mestres estem constantment en contacte pensant noves maneres d'entretenir-vos i aprendre tots junts, així que us deixo una NOVA PROPOSTA que us permetrà mostrar les noves habilitats de percussió que espero que ja hagueu començat a treballar

El dilluns vaig fer una entrada en aquest blog amb algunes propostes de PERCUSSIÓ CORPORAL perquè entrenéssiu a casa en família, descobrint les infinites possibilitats d'aquesta gran disciplina artística. Doncs bé, ha arribat el moment de compartir el vostre nou talent amb tota la família de Ponent, així que us proposo un REPTE que consistirà en l'enregistrament d'un vídeo que m'haureu de fer arribar perquè el pugui editar i el pugui veure tothom des d'aquí. Aquí va:


Us heu d'inventar un patró rítmic utilitzant més de 3 parts diferents del cos (picar de mans, picar al pit, als genolls, a les galtes amb la boca oberta, al cul, fer petar els dits...) i posar-lo en pràctica fent que algú de casa us repeteixi copiant el que feu vosaltres. Us proposo el següent ESQUEMA A SEGUIR:
  1. Vosaltres inicieu el ritme. 
  2. El públic respon copiant el mateix ritme. 
  3. Vosaltres torneu a reproduir el mateix ritme, o en feu un de nou. 
  4. El públic torna a respondre imitant el darrer ritme que heu fet. 
  5. Comiat a càmera. 

Podeu fer-ho amb una persona o amb tota la família. Agafeu els més vergonyosos! Us adjunto alguns vídeos perquè veieu exemples fàcils de patrons rítmics i que us serviran com a escalfament, però us animo a inventar un ritme propi i, si us atreviu, feu-lo encara més complicat!





ATENCIÓ!! 

El vídeo ha de durar aproximadament uns 30 segons i ha d'estar gravat horitzontalment. Si deixeu el dispositiu enquadrant l'escenari però recolzat a algun lloc us serà més fàcil i no se us mourà. Teniu temps fins al DILLUNS 30.03.2020. Quan tingueu el vídeo en format MP4, me l'heu d'enviar al meu correu:

j.argenter@escolatabor.cat

Quina il·lusió Ponent! És divertit oi? Ja tinc ganes de veure què m'envieu! Molts ànims i a donar cops!!

US ENVIO PETONS VIRTUALS!